Menu

McLaren 675LT i Gulf Racing drakt!

14/06/2018 - BILNYHETER
McLaren 675LT i Gulf Racing drakt!

Det er noe på gang hos McLaren, og snart skal endelig legendariske McLaren F1 få en arvtager. En ny 3-seter i supersportsbilklassen er på gang, og mens vi venter, kan vi ta en titt på det siste fra McLaren Special Operations (MSO). 

Av Vegar Bjørge

Denne McLaren 675LT har fått en god dose oppdateringer fra MSO, og mer enn 1000 timer har det tatt og få den i et slikt utførelse som dette. McLaren 675LT stikker seg ut, selv i standardutførelse, men om noen ønsker spesial behandling, står MSO parat til å innfri de mest ambisiøse prosjekter.

McLaren har utstyrt denne 675LT med en spesiell lakk til ære for McLaren F1 GTR «Longtail», som vant sin klasse i 24 timers løpet på LeMans i 1997. Året før vant bilen BPR Global Endurance Series.

«Å lage en bil som denne unike McLaren 675LT, skapt etter en kundes individuelle ønsker, er eksakt det MSO er til for å gjøre», forklarer Ansar Ali, Administrerende Direktør hos MSO. «Å forandre den originale bilens opprinnelige lakk, til en hyllest av McLaren F1 GTR «Longtail» i Gulf Racing-utseendet var meget utfordrende, men var bare en del av ombyggingen. Vi har også erstattet flere originale 675LT komponenter med MSO deler og videre personalisert bilen for å tilfredsstille kundens krav».

Lakken i blå, orange og sort er spesiell for Gulf-bilen fra 1997, og selvfølgelig har man lagt mye tid i å få den så nær originalen som mulig. De 20″ store felgene i Dayglo Orange er også en viktig del av Gulf-bilen. Andre viktige forandringer er den dype frontspoileren og vingen bak som fungere som luftbrems.

Innvendig fortsetter temaet fra Gulf Racing, med stoler i Carbon sort Alcantara® med blå og orange kontrastsømmer. Initialene til eieren er brodert i blått på nakkeputen. Setebeltene er oransje, og disse to fargene går igjen i kabinen på flere steder.

Motoren i 675LT er en V8 med 675 hk / 700 nm. Den forflytter seg opp til 100 km/t på 2,9 sek og toppfarten er hele 330 km/t. Prisen på dette eksemplaret nevnes ikke, og det blir kun bygget denne ene til en heldig kunde.

The post McLaren 675LT i Gulf Racing drakt! appeared first on Bil og Motorbloggen.

Forfatter: Vegar Bjørge

  •  
  • 1
  •  

Legg igjen en kommentar