Menu

Byton K-Byte Concept

13/06/2018 - BILNYHETER
Byton K-Byte Concept

Kapittel to er klart for korrektur hos Byton, og det er K-Byte Concept som nå vises. Fra før har de vist den ganske så spesielle M-Byte, en SUV med stilig design. Det spennende er at Byton skal selges i Europa, og sannsynligheten for at vi får den her til lands er også til stor.

Av Vegar Bjørge

Det virker som om Byton mener alvor, og med en samarbeidspartner som FAW i ryggen, kan man satse stort. 500 millioner dollar er samlet inn for å videreutvikle Byton, og allerede til høsten åpner man første butikk i Shanghai. Neste år blir det 25-30 nye butikker i Kina. Etter dette åpnes det butikker i USA og Europa.

Byton K-Byte Concept er en sedan-modell og Byton skal konkurrere i premium-segmentet. Derfor har man også valgt å legge mye jobb i tekniske innovasjoner, og Byton K-Byte er klar for autonom kjøring nivå 4.

Hva folk synes om designet på K-Byte vil nok variere, men jeg synes denne sedanmodellen ser enda bedre ut enn SUVen som ble vist i januar. Det er helt klart at man legger vekt på familielikhet, og den har samme sære, men stilige front, som M-Byte har. Lyktene er strammere, felgene enda kulere og formen slankere.

Sidespeilene er borte, og i stedet er det kameraer på siden som registrerer bevegelse og automatisk felles ut ved behov. Kjørelysene er designet lik 6 diamanter ved siden av hverandre, noe som skal være et kjennetegn på kommende Byton-modeller.

Byton er sammensatt av Bytes on wheels, og Byte, som alle modellene til Byton skal hete, er også fra dataverdenen.
«Ved å bruke en slik navnstrategi, fremhever Byton vårt merkevare DNA som «neste generasjon smartenhet» sier Byton’s CEO og medgrunder Dr. Carsten Breitfeld.

Byton M-Byte Concept

Den er hele 495 cm lang, 195 cm bred og 150 cm høy. Den har korte overheng, takket være en akselavstand på hele 3 meter. Dette er altså en sedan som er på størrelse med BMW 5-serie og dens like.

Prototyper skal testes utover året, og først ut er M-Byte, den store SUVen. Sedanen skal være produksjonsklar i 2021. Med et slikt tempo Byton har vist, kommer vi sikkert til å se nye modeller fortløpende fram til introduksjon av ferdige produkter.

For å markedsføre produktene sine, velger Byton å besøke utvalgte byer i Europa i løpet av sommeren. Oslo er også på lista, og Byton blir vist fram fra 29. juni – 1. juli. Mer informasjon får du på #meetBYTON på sosiale medier.

 

 

 

 

The post Byton K-Byte Concept appeared first on Bil og Motorbloggen.

Forfatter: Vegar Bjørge

  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar