Menu

Bilcross vognlisenser som tidligere år fra 11.04.2019

15/04/2019 - BILNYHETER
Bilcross vognlisenser som tidligere år fra 11.04.2019

Fra og med 11.04.2019 vil vognlisensene komme sendt til dere i posten etter at Årskontroll er sendt inn. Her under kommer informasjon førere, arrangører og funskjonærer må ette seg inn i:

Kontroll av vognlisenser for Bilcross

Alle lisenser som er kjørt ut før den 11. april.2019 er forhåndsbetalt. De ser slik ut:

 

Alle lisenser som er skrevet ut etter den 11.april.2019 må det utføres betalingskontroll hos arrangøren. Denne vognlisensen kjennetegnes med en QR kode nede i Høyre hjørne:

 

Denne lisensen kommer sammen med en papirversjon av fakturen. Husk at fakturaen også er sendt på E-post eller om du har avtale med din bank om e-faktura eller vipps betaling så vil den ligge der.

NB om du har e-faktura eller vipps er det viktig at du endrer betalingsdatoen til dagen du betaler (den må være før du kjører løp). Det er generelt meget viktig at du betaler riktig faktura med riktig info (kid nr må være med) da dette blir direkte linket til den spesifikke lisensen.

Denne vognlisensen kan kontrolleres med en helt vanlig gratis QR kode leser som man finner i App-store eller Google play på din Smart TLF

Gyldig Kvittering:

På linjen kvitteringstrykk godkjennes 3 typer kvitteringer:

  1. Oblat fra nettbank
  2. Stempel fra posthus eller post i butikk
  3. Stempel fra bank

Løse kvitteringer godkjennes ikke.

Betalingskontroll:

Om du har betalt med nettbank, e-faktura eller vipps i god tid før løpet så vil QR koden på lisensen vise tydelig «Grønn» gyldig lisens.

Dersom du derimot har betalt for sent til at overføringene er registrert av bankene vil QR koden lese «Rødt» og det er viktig at du har en av de 3 gyldige kvitteringene på vognlisensen.

 

 

Her kan du finne informasjonen som en PDF som kan være enklere å skrive ut om du trenger det:

Info rundt kontroll av vognlisenser for Bilcross

 

 

 

The post Bilcross vognlisenser som tidligere år fra 11.04.2019 appeared first on Norsk bilsport.

Forfatter: Tommy Kristiansen

  •  
  •  
  •  

Legg igjen en kommentar